2D en 3D Animaties

Diensten >> 2D en 3D animaties

Animaties? Wat bedoel je?
Onder het mom van “1 beeld zegt meer dan 1000 woorden” zijn animaties dé perfecte tool om informatie snel en zonder taalbarrières visueel te communiceren.  Door bewegend beeld, tekst en geluid te combineren tot een heldere, korte en to-the-point animatie kan een boodschap effectief, snel, goedkoop en gericht met bepaalde doelgroepen gedeeld worden. Doordat bijna iedereen tegenwoordig wel één of meerdere beeldschermen (in de vorm van een smartphone) bij zich heeft en via social channels van alles eenvoudig kan sharen, kunnen animaties dan ook een uitstekende tool zijn om bestaande (marketing) communicatie te versterken of zelfs van de grond af aan vorm te geven.

Waarvoor kunnen animaties gebruikt worden?
Visueel aansprekende, boodschap-gedreven animaties kunnen niet alleen voor Branding & Marketing gebruikt worden, maar ook een grote rol spelen bij:
– financieringsvraagstukken (bijv. voor het werven van nieuwe leden, het activeren van donors, het vinden van sponsoring etc.);
– verslaggeving & rapportage (bijv. als jaarverslagen, rapportages, data visualisatie, gebruikershandleidingen etc.);
– educatie & bewustmaking (bijv. als uitleganimatie, infographic of als gebruikershandleiding etc.);
– het kweken van betrokkenheid (bijv. door de oorzaken van misstanden of positieve effecten van campagnes onder de aandacht te brengen)

En dus?
Ben je verantwoordelijk voor een project waarin animaties een rol kunnen spelen of ken je collega’s of vrienden die dergelijke projecten hebben?

Neem contact met me op!
De kans om mijn digitale steentjes bij te mogen dragen laat ik niet snel voorbij gaan!

Geïnteresseerd?

Neem contact met me op!
Bel redz
Bezoek redz