Animated logos, Leaders en Idents

Diensten >> Animated Logos, Leaders en Idents

Animated Logos, Leaders en Idents? Wat bedoel je?
Je social marketing, je Youtube- en bedrijfsvideo’s, je product- en sales presentaties, je beurs- en standbranding: het zijn maar enkele voorbeelden van situaties waarin (potentiële) klanten met je logo, je huisstijl of je nieuwe productlijn in contact komen en deze niet meer moeten vergeten. Ultra-korte animaties van je logo (de zgn. Animated logos – denk aan de logo’s van filmproducenten die je bijvoorbeeld vaak aan het begin van een film ziet), een kort, herkenbaar filmpje als aankondiging/introductie aan het begin van een (bedrijfs)video (de zgn. Leader) of een korte animatie tijdens een uitzending om de aandacht te vestigen op iets wat nog komt (de zgn. Ident) kunnen deze merkbeleving en -herkenning naar een hoger niveau tillen. Niet langer saaie stilstaande beelden die niet eens meer bewust worden waargenomen, maar in plaats daarvan een wervelend ‘piece of eyecandy’ dat de aandacht trekt, wél gezien en dús: herinnerd wordt.

Waarvoor kunnen Animated Logos, Leaders en Idents gebruikt worden?
Visueel aansprekende animated logos, leaders en idents worden hoofdzakelijk voor Branding & Marketing gebruikt, m.n. om:
de herkenbaarheid van een merk of product bij de kijker te vergroten;
– de aandacht van de kijker vast te houden;
– de merkbeleving bij de kijker te vergroten;

En dus?
Ben je verantwoordelijk voor een project waarin Animated logos, Leaders of Idents een rol kunnen spelen of ken je collega’s of vrienden die dergelijke projecten hebben?

Neem contact met me op!
De kans om mijn digitale steentjes bij te mogen dragen laat ik niet snel voorbij gaan!

Geïnteresseerd?

Neem contact met me op!
Bel redz
Bezoek redz