Architectuur en Infra visualisaties

Diensten >> Architectuur en Infra visualisaties

Architectuur en Infra visualisaties? Waar moet ik dan aan denken?
Het op een aansprekende, doordachte manier visualiseren van een bouw- of infraproject (hetgeen een vak op zich is en waarvoor dedicated software gebruikt wordt). Het doel is simpel: beleidsmakers, beslissers, belanghebbenden én natuurlijk kopers en inversteerders een positieve indruk te geven van de voor hen belangrijke aspecten van een project. Om dat doel te bereiken is het in de huidige high quality beeld-cultuur belangrijk dat dit op een op het doel gerichte én visueel aantrekkelijke manier gebeurt; een simpele still-render vanuit het CAD-programma zonder enige beeldbewerking volstaat al lang niet meer. Realistische beautyshot-renders waarbij wél goed over de kleuren, de omgeving én de compositie is nagedacht, stralen vertrouwen, professionaliteit en visie uit. Voeg daar bijvoorbeeld een fraaie fly-through, een animatie van een nieuwe bouwmethode of een schaduwlijnen-animatie aan toe en ook je marketing-pakket staat als een huis.

Waarvoor kunnen Architectuur en Infra visualisaties gebruikt worden?
Visueel aansprekende Architectuur en Infra visualisaties kunnen niet alleen voor marketing en reclamedoeleinden ingezet worden, maar ook bijvoorbeeld:
– om projectplannen en toekomstvisies te verduidelijken;
– om investeerders en kopers te interesseren en voor te lichten;
– om een bepaalde werkwijze, detail of impact op de omgeving (schaduwplannen) uit te leggen;
– voor educatie en bewustmaking;
– om een voorgenomen besluit aan belanghebbenden te communiceren;

En dus?
Ben je verantwoordelijk voor een project waarin Architectuur en Infra visualisaties een rol kunnen spelen of ken je collega’s of vrienden die dergelijke projecten hebben?

Neem contact met me op!
De kans om mijn digitale steentjes bij te mogen dragen laat ik niet snel voorbij gaan!

Geïnteresseerd?

Neem contact met me op!
Bel redz
Bezoek redz